Hlavní obsah
Článek

V těchto dnech Kateřina Kaira Hrachovcová (49) dokončuje natáčení seriálu Přístav, kde hraje oblíbenou postavu Milenu Hrdou. „Z tohoto se budu ještě strašně dlouho těšit, protože seriál poběží ještě několik měsíců v televizi,” říká herečka.

Jednu seriálovou práci teď vystřídá činnost v divadle. Kaira se po čtvrtstoletí vrací k roli Agáty v ruské klasice Ženitba, kterou odehraje v divadle v Příbrami, zároveň ji na divadle ještě čeká spolupráce s kolegyní Vandou Hybnerovou. Dlužno dodat, že se herečky daly dohromady právě na natáčení Přístavu, kde obě hrají. „Vanda v tomto divadelním představení ’S nebo bez’ nejen hraje, ale také ho režíruje, dělá kostýmy i scénografii,” chválí ji Kaira a jedním dechem dodává: „Vanda je jednou z našich nejlepších hereček, jsem ráda, že jsme se v Přístavu potkaly.”

K Hrachovcovou jsme si povídali na otevření nového concept storu v pražské Kotvě, kde na sobě prezentovala kousky z nové kolekce Báry Nesvadbové (49). Prodej z oblečení spisovatelky poputuje na pomoc hendikepované holčičce. „Ty věci se mi moc líbí. Jsem nadšená,” nechala se slyšet Kaira, která svůj outfit doladila pánským motýlkem.

Reklama

Další články

Načítám