Hlavní obsah
Článek

Diváky show Tvoje tvář má známý hlas čeká v neděli poslední díl, ze kterého vzejde vítěz druhé řady. Vystupovat ale budou všichni, nejen čtyři finalisté Jan Cina, Marta Jandová, Anna Slováčková a David Gránský.

Mezi speciálními nesoutěžními čísly tak na fanoušky pořadu čeká například milostný duet Miroslava Etzlera (59) a Romana Vojtka (51), kteří se představí jako fantom a Christine z muzikálu Fantom opery. „Bude to jedno z nejúžasnějších čísel celé Tváře. Roman Vojtek ukáže neuvěřitelný pěvecký rozsah. Celé číslo doplní velkolepá výprava, včetně loďky, na které fantom pluje s Christine podzemím divadla,“ prozradil zástupce produkce pořadu.

Proměna je to nečekaná, nikoli ale po vizuální stránce, nýbrž po zvukové, hlasové. Písně z Fantoma opery jsou totiž velice náročné, zvlášť ta, kterou budou interpretovat - stejnojmenná jako muzikál, a - co si budeme říkat - Mirek Etzler rozhodně nemá hlasové vybavení špičkového zpěváka či dokonce operního pěvce.

Taky měl ze závěrečného čísla pořádně nahnáno. „Mám z toho úplně největší strach. Roman je vynikající zpěvák, a jak dává tu dívku z Fantoma opery v obrovských výškách, tak se bojím, že to budu kazit,“ uvedl. Oproti tomu Vojtek byl v pohodě a žertoval: „Chceme diváky upozornit, že tuto árii zpíváme v originální tónině. Bude to hluboký umělecký zážitek.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám