Hlavní obsah
Článek

Za velice smutných okolností zemřela v pouhých 52 letech americká herečka Lisa Lynn Masters, jež se objevila například v seriálech Zákon a pořádek, Ošklivka Betty či Super drbna, ale také ve filmech Dívčí parta či Nějak se to komplikuje. Oběsila se na sukni v hotelovém pokoji během pracovního pobytu v Peru.

Masters si podle informací místních médií sáhla na život v úterý krátce před půlnocí v hotelu Nuevo Mundo v Limě. Její bezvládné tělo nalezli zaměstnanci hotelu, byla oběšená v šatníku na své sukni v hotelovém pokoji, kde se rovněž nalezly antidepresiva, další léky a dva dopisy na rozloučenou.

Jen v loňském roce ztvárnila doktorku Goodmanovou v seriálu Unbreakable Kimmy Schmidt, Alanu v Dívce z románu, Dylan v dramatu Fishbowl nebo lékařku Laurel Kennedy v sérii Nashville. Nedostatek pracovních nabídek ji tak sice netížil, ale možnou příčinou sebevraždy mohly být silné deprese. S těmi podle přátel bojovala dlouhodobě.

Hereččina rodina, přátelé ani manžel William Brooks nyní nemají dostatek peněz na převoz těla ani uspořádání důstojného pohřbu, proto zřídili na webu GoFundMe účet, kam mohou její fanoušci a další dobrovolníci přispět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám