Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (39) už se s novou láskou skrývat nemusí. Krásná blondýnka byla začátkem března načapána francouzským magazínem Voici ve společnosti zámožného podnikatele André Ohaniana a byla nucena přiznat vleknoucí se krizi v manželství s fotbalistou Christianem Karembeu. Nyní se však zamilovaná dvojice objevila na veřejnosti. Nechyběla něžná objetí ani polibky. Překvapivá je ale také podnikatelova podoba s českým kuchařem Jiřím Babicou.

Modelka si na jedné straně vedla milence a na straně druhé doprovázela roztomilé štěňátko. Vypadala maximálně spokojeně a zamilovaně, když s André Ohanianem procházela romantickou Paříží. Pár navštívil také jednu z místních kaváren, právě tam se také políbili.

Slovenka, která předváděla například spodní prádlo pro značku Wonderbra, zanedlouho oslaví kulaté čtyřicáté narozeniny. Možná si k nim nadělí dárek v podobě rozvodu s Christianem Karembeu, s nímž prožila třináct let. Jedním z důvodů krize může být i skutečnost, že manželství nebylo zcela naplněno. Dvojice se údajně dlouhá léta neúspěšně pokoušela o početí potomka.

Reklama

Další články

Načítám