Hlavní obsah
Článek

V takový comeback možná už nedoufala ani samotná Britney Spears (42). Bývalá popová princezna se po problémovém období a váhových výkyvech zmátořila a dnes vyprodává jeden koncert v Las Vegas za druhým. A to v rámci své show Piece of Me už neuvěřitelné tři roky po sobě. Podívejte, v jaké formě se fanouškům představila během svého posledního vystoupení v hledišti AXIS hotelového resortu Planet Hollywood s kapacitou 4600 diváků, které proběhlo tuto středu.

Show plná zpěvaččiny odhalené kůže i svůdné choreografie s tanečníky je nabitá největšími hity, kterých má Britney za svou sedmnáctiletou kariéru ve svém repertoáru opravdu hodně. Mnohdy jde o modernější verze tanečních remixů, které fanoušky strhnou ještě víc než originál.

Série koncertů, která každoročně čítá na 50 vystoupení, je dokonce tak úspěšná, že byla prodloužena i na rok 2017. Spears se tak dostává na úroveň takových hvězd, jakými jsou Céline Dion či Elton John, kteří se rovněž v rámci svých ‚residency shows‘ ve Vegas objevují pravidelně po dobu několika let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám