Hlavní obsah
Článek

Jedna z kdysi nejoblíbenějších amerických hereček Drew Barrymore (41) je dnes spíš mámou na plný úvazek a jen občas se připomene svým věrným fanouškům v některé z romantických komedií, které byly vždy její doménou. Za posledních sedm let si ovšem zahrála pouze ve čtyřech filmech, a to je na herečku jejího formátu v produktivním věku opravdu velmi málo. Na Drew, která se proslavila už jako sedmiletá v ikonické sci-fi E.T. - Mimozemšťan, bylo na pláži znát, že se vytratila z hollywoodského povědomí, jehož nedílnou součástí je i vypadat bezchybně.

Hvězda Charlieho andílků, 50x a stále poprvé, Baby na zabití či Nepolíbené si v posledním týdnu vyrazila s kamarádkami k moři hned několikrát. Zatímco minulý týden to bylo ještě v její domovině na floridském Miami, o pár dní později se přesunula do Mexika, kde si jako místo svého pobytu vybrala resort Amansala Bikini Bootcamp v letovisku Tulum.

Barrymore se očividně po letním bleskovém rozvodu s otcem svých dvou dcer Olive (4) a Frankie (2) Willem Kopelmanem opět začíná věnovat i sama sobě a svým přátelům. Třeba brzy přijde na řadu i postava...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám