Hlavní obsah
Článek

Bývalá manželka herce Jana Révaie má za sebou nepříjemné setkání. Se svým exmanželem totiž musela Daniela Révaiová jako novinářka dělat rozhovor pro slovenskou televizi. Na párty po premiéře muzikálu Osmý světadíl, v němž její bývalý muž hrál, se poprvé setkala i s jeho novou partnerkou, herečkou Zuzanou Šulajovou. Kvůli ní ji Révai opustil a Zuzana mu v lednu porodila syna Jakuba.

"Dobrovolně bych asi na představení nešla. Ale musím říct, že mě Honza překvapil, když docela čistě zpíval. Zpívat nikdy neuměl stejně jako já, i když jsem také vystudovaná herečka," svěřila Super.cz Daniela na párty muzikálu složeného z hitů kapely Elán.

Na Révaie se přišla podívat i jeho současná partnerka Zuzana, která má tři čtvrtě roku od porodu zase postavičku jako lusk. "Jsem na ni pyšný," vychvaloval si partnerku herec. "Kila šla dolů sama, plánovaně jsem nehubla. Vždyť ještě kojím," prozradila krásná Slovenka, která už o půlnoci spěchala domů. "Už opravdu musím, začalo mi téct mléko a mám flek na šatech," ukazovala.

Reklama

Další články

Načítám