Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) byla hvězdou první řady show Tvoje tvář má známý hlas, kterou sice nevyhrála, ale nebyla od toho asi daleko. Své kolegy v druhé řadě nyní sleduje jen na internetu a sama přiznává, že znovu by do toho nikdy nešla. "Dívám se na internetu na jednotlivá čísla. Po té zkušenosti, co mám, obdivuji úplně všechny. Vím, co za tím je. Nadřou se všichni hrozně. Já bych do toho znovu určitě nešla," řekla Super.cz Chýlková.

"Ale vlastně jsem ráda, že jsem do toho šla, zvítězila jsem sama nad sebou. Nevěděli jsme, do čeho jdeme, nikdo si to nedovedl představit," vysvětlila herečka na křtu vánoční desky Moniky Absolonové, kterou slavnostně pokřtila.

Zatím se snaží vánoční atmosféře vyhnout, desku si pustí možná v teplých krajích na Štědrý den. "Vánoční atmosféra na mě dýchá tak, že se snažím všude vyhnout koledám. Mám hrozně práce, hraju odpoledne, večer, vím, že to skončí dvacátého. Vyhýbám se nákupním centrům," upřesňuje.

Dárky řešit nemusí. "Na Vánoce odjíždíme pryč, dárek je to, že odjedeme. Máme objednáno, zaplaceno, tím si dáme dárky. Prožijeme je od dvacátého prosince dál," dodala.

Reklama

Další články

Načítám