Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledného zpěváka s exotickým jménem Michala Bragagnola jsme znali už jako představitele Raoula, který bojuje o lásku krásné Christine v muzikálu Fantom opery. Do divadla GoJa Music Hall se opět vrátí v další romantické roli.

Michal bude hrát Alféda, mezi nímž a upírským hrabětem Krolockem bude váhat půvabná dívka Sára. "Romantičtí hrdinové jsou mi asi tak trochu předurčeni a malinko se toho do budoucna bojím," svěřil nám zpěvák na kostýmové zkoušce, kde si poprvé zkoušel, v čem bude Alfréda hrát. A při převlékání předvedl i svoje tělo.

"Trochu závidím Marianu Vojtkovi (51), který si zahrál Fantoma a teď bude hlavním upírem. I v opeře, kde také zpívám, dostávám tenhle typ rolí, třeba Tamina v Kouzelné flétně," postěžoval si trochu. Za roli Alfréda je ale samozřejmě rád. "Přiznám se, že jsem Ples upírů dříve neznal, což je ostuda, ale je to nádherné dílo," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám