Hlavní obsah
Článek

Je velkou fanynkou příběhů o čarodějnickém učni Harrym Potterovi, a tak Michaela Tomešová (32) nemohla chybět ani na české premiéře snímku. Muzikálová zpěvačka si film užila, přestože ji omezují bolesti zad. „Film byl super. Líbí se mi, jak J. K. Rowlingová vše rozpracovává do detailu a má skutečně nekonečnou fantazii,” nechala se slyšet po projekci Míša.

Herečka dorazila se svým manželem Romanem na premiéru stylově sladěná do flanelu. Na pozvánce na akci byl doporučen dress code třicátých let minulého století, ale jak se zdá, tak se manželé spíš chtěli přiblížit studentům z Bradavic. „S manželem máme oba tyhle košile doma a zrovna jsme na ně měli oba náladu. Takže to bylo spíš takové vnitřní napojení než záměr,” vysvětlovala Michaela.

Ostatně celý šatník se herečce v jejím požehnaném stavu proměnil. „Moje oblíbené crop topy a odvážnější, extravagantnější oblečení budou holt muset ještě chvilku ležet na dně skříně,” krčila rameny Míša Tomešová.

Kromě některého oblečení se musela Míša vzdát i části svých pracovních aktivit. „Musela jsem se zříct některých povinností v muzikálech, které bych fyzicky určitě nezvládla, ale zase mi to do života přineslo plno jiných nádherných věcí. Kromě miminka je to třeba nová kapela Purpur, se kterou 3. 12. pokřtíme v La Loce klip,” s nadšením dodala Míša Tomešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám