Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si splnila dva sny v jednom. Ve čtyřiceti konečně natočila svoji vánoční desku a ještě se jí povedlo přemluvit k duetu Karla Gotta (†80). Byla to vlastně první píseň, kterou ve studiu natočil, poté co překonal rakovinu.

"Ještě před tím, než jsem čekala Tadeáše, mi Michal hrubý, producent ze Studia DVA, říkal, že má hrozně rád můj hlas a litoval, že nemám žádné nové cédéčko. A jestli bych nechtěla natočit vánoční. Mám pocit, že se hrozně povedlo," rozplývala se Monika.

Ta doposud o Vánocích poslouchala jen písně Karla Gotta, teď bude u ní doma znít její muzika. "Mám všechna Karlova cédéčka. Nejdřív mi ho implantovali rodiče, maminka ho vždycky pouštěla při štědrovečerní večeři. A místo toho, aby v pubertě přišel nějaký vzdor a řekla bych si, že Karla už bylo dost, naopak přišla ještě větší láska," svěřila.

A Karel Gott díky duetu bude u Moniky znít i dál. "Když někdo řekne, že má duet s Karlem Gottem, je to pecka. Ale když máte někoho jako symbol Vánoc a on s vámi nazpívá vánoční duet, tak to mě úplně rozsekává. Byli jsme spolu v kontaktu i v době jeho nemoci, následné léčby, i když byl relativně fit. A pak mi jednou volal a udělal tu chybu, že mi řekl: Moničko, já se těším na nějakou další spolupráci," vyprávěla nám zpěvačka.

"To neměl dělat, protože já jsem okamžitě využila situace a řekla mu, že právě natáčím vánoční cédéčko a moc bych ho tam chtěla. Když jsem mu skladbu pustila, tak si vyžádal nějaké změny, vymyslel si druhý hlas, a myslím, že ho to bavilo. Ve studiu jsme pak byli poměrně dlouho, a když jsem mu dovezla master, bála jsem se, že se mu nebude líbit. Ale řekl mi, že je to bezvadné," doplnila.

Na Vánoce už se Absolonová pomalu chystá. "Většinu věcí ale budu řešit až v průběhu prosince a jsem zvědavá, co Ježíšek vymyslí," usmívala se. Ani o její proslavené vánočky prý její známí nepřijdou, i když má hodně pracovních povinností. "Myslím, že mého maximálního počtu osmnácti až dvaceti opět dosáhnu, jen je nebudu péct 23. prosince jako obvykle, ale v ten datum už budu muset mít napečeno, protože mám koncert ve Studiu DVA," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám