Hlavní obsah
Článek

V kalendáři Proměny se pro nadaci Chantal Poullain známé tváře nechávají přetvořit do všech možných podob. Že se ale podařilo převtělit drobnou brunetku Marthu Issovou (42) do dlouhonohé blondýny Adiny Mandlové, bylo skoro až neuvěřitelné. Nechápala to ani ona sama.

"V tomto případě jsem překvapila i já sama sebe a celý tým kalendáře Proměn spolu se mnou. Jestli si myslím, že opravdu někomu nejsem podobná, tak je to Adina Mandlová (†81). Ale možná to ze mne vytáhlo něco, o čem jsem ani neměla tušení," řekla nám na křtu kalendáře herečka.

V blond paruce se moc necítila. "Úplně takhle hezky jako na tom plakátě to ve skutečnosti nevypadalo. Ale kdyby tam nebyl ten cylindr, bylo by to ještě o kapku horší, s ním se to dalo snést," mínila. "Ale vlastně jak byly ty filmy černobílé, tak ani nevím, jestli byla Adina Mandlová opravdu blond, anebo byla odbarvená," krčila rameny. A měla pravdu, Mandlová byla též původně bruneta.

Sama Martha s barvou vlasů nikdy moc neexperimentovala. "V seriálu Dobrá čtvrť jsem měla v jednu chvíli krátké zelené vlasy, tedy paruku. Taky mi to úplně nešlo. Vždycky jsem měla svoje vlasy docela ráda, jen někdy ve čtrnácti jsem toužila obarvit se na modro a rodiče mi domluvili, že to není úplně dobrý nápad," vzpomínala. Experimentuje prý jenom v kuchyni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám