Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled na večírku spojeném se křtem kalendáře Proměny pro nadaci Archa Chantal zaujala dvojice Richard Genzer (57) s přítelkyní Markétou Jiránkovou. Geňa už byl trochu nervózní z toho, jak se fotografové i kameramani sesypali na jeho holku, která vyrazila v šatech s průsvitnými částmi naostro.

"To je super, že se tady má křtít kalendář, a místo toho se řeší spodní prádlo mojí přítelkyně. Ale to je úplně v pohodě," snažil se být nad věcí Geňa. "Prý se k tomu nehodí, já bych je vzal, ale červené trenky by udělaly své," smál se, když jsme se bavili o modelu, jejž si Markéta vybrala u návrhářky Aleny Wilson, která jí kalhotky i podprsenku víceméně zakázala. "Chtěl bych návrhářce poděkovat, že jsem díky tomuhle modelu úplně mimo hru," dodal a pár ještě na kameru o nošení a nenošení spodního prádla zažertoval.

Abychom nezůstali jen u jednoho tématu, Genzer ještě připomněl, že byl spolu s kolegou Michalem Suchánkem jedním z prvních protagonistů tohoto projektu hned v úvodním kalendáři někdy před osmi lety. "Byli jsme krásní Asterix a Obelix. Já byl ten větší, Obelix," vzpomínal.

Prozradil nám i své další pracovní plány. "Děláme televizní soutěž, máme Partičky, teď nastupuju do Ohnivýho kuřete. S Michalem teď budeme režírovat klip pro Děda Mládek Illegal band a Český svaz ledního hokeje. Furt se něco děje, ale nejradši ze všeho bych byl, kdyby mi dal někdo prachy a řekl mi, že už mě nechce nikdy vidět. To bych mu rád splnil," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám