Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Jan Cina je i podle svých kolegů ze soutěže Tvoje Tvář má známý hlas jasným favoritem na vítěze. Ženskou roli si ale ještě před tímto pořadem už vyzkoušel. Na snímku pro kalendář Proměny, jehož výtěžek je určen pro nadaci Chantal Poullain, se vtělil do postavy Goldie Hawn ve variaci na filmový plakát snímku Smrt jí sluší.

"Focení probíhalo ještě předtím, než jsme začínali točit Tvář, tak nevím, jak tvůrce napadlo, že bych mohl ztvárnit ženu. Je vtipné, že se to tak sešlo," smál se Honza, který si během pořadu vyzkoušel hned několik ženských rolí. "Ženské role byly zajímavé, na tu chvíli mě bavily, ale jsem rád za to, jak to mám," preferuje být mužem herec, který si musel několikrát na natáčení oholit i nohy.

K tomu, jak ho všichni ve Tváři chválí a favorizují, moc neříká. "Je to hrozně těžké. Jak jsme tam tak všichni dohromady, tak mám pocit, že jsme všichni nějak vítězové a každý tam vždy podává životní výkon. Opravdu to nedokážu posoudit. Je to na divácích, každý má svého favorita. A ten můj je Miroslav Etzler za to, že to vůbec dal. Pro mě je hrdina a král a obdivuji ho," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám