Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou oblíbené pro svoji kvalitu i atraktivitu. O čem je řeč? Představujeme vám pětici produktů, které se staly největšími hity letošního podzimu. V nabídce máte skvělý tip na ideální dárek pro přítele nebo vaše blízké, kvalitní elektroniku a také oblečení, díky kterému získáte vysněnou postavu. To vše za jedinečné slevy! Jaký exkluzivní produkt ulovíte právě vy?

Atraktivní a sexy kousek do pánského šatníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapte přítele či manžela dárkem, který si sám nekoupí! Atraktivní boxerky Pierre Cardin jsou žhavou novinkou na trhu a vynikají módním střihem i kvalitním materiálem. Každý chlap ocení pohodlí při celodenním nošení i pozornost své partnerky. V balení máte za skvělou cenu hned 2 kusy a vybrat si můžete ze 3 barev a z velikostí M a L. Skvělý tip na dárek, ze kterého budete mít radost oba!

Vysněná postava bez námahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Štíhlá postava je snem každé ženy. Pokud nejste se svojí postavou spokojena, zkuste jít štěstí naproti. Tyto zeštíhlující legíny s hubnoucím pásem vám v tom pomohou. Fitness oblečení je vyrobeno ze speciální tkaniny Neotex, která zvyšuje tělesnou teplotu, zároveň stimuluje pocení a tím odbourává tuk. Hubnete tedy jak při sportovních aktivitách, tak i u televize. A to až 4x rychleji. Získejte atraktivní a dokonalou postavu snadno a bez námahy!

Knížka plná zážitků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyprávějte váš životní příběh pomocí fotoknihy nebo fotosešitu! Obdarujte své nejbližší tímto originálním dárkem, který znovu vdechne život oblíbeným fotografiím. Rodinné oslavy, zážitky z dovolené, svatby nebo další nezapomenutelné momenty budete mít nyní vždy po ruce. Profesionální tisk, měkká či tvrdá vazba a až 104 stránek plných vzpomínek. Stačí otevřít knihu, listovat a vrátit se v čase!

Paměťová Micro SD karta s obří kapacitou 64 GB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste vášnivými fotografy a bez kamery nebo foťáku neujdete ani krok? Pak je tu pro vás nová paměťová Micro SD karta s adaptérem, která disponuje obří kapacitou 64 GB. Karta je určena pro ukládání fotografií i videí a vy tak budete moci fotit a natáčet prakticky bez omezení. Kompatibilní se zrcadlovkami, digitálními fotoaparáty i navigacemi. Rychlost čtení je 25MB/s a rychlost zápisu činí 15 MB/s. Maximálně bezpečné uložení vašich dat!

Stylový doplněk k zimnímu outfitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, hledáte atraktivní kousek, který by elegantně doplnil váš zimní outfit? Co takhle kašmírová šála zdobená jemným vzorem? Díky mnoha barevným variacím můžete šálu sladit s každým běžným i společenským outfitem. Šála je vyrobena z kašmíru a hedvábí, které se řadí mezi kvalitní, hřejivé a velice příjemné materiály. Tento módní hit by vám rozhodně neměl v šatníku chybět!

Další články

Načítám