Hlavní obsah
Článek

Hlavní mužskou roli v muzikálu s hity Karla Gotta (†80) Čas růží získali Jan Kopečný a Roman Tomeš. Bude to pořádná kláda, takže máme skoro strach, jestli Roman zvládne i otcovskou roli a hlavně stěhování do nového domu s manželkou Michaelou Tomešovou (32), která má za dva měsíce rodit.

"Je tedy pravda, že jsem si toho nabral celkem dost, ale Miška je na to připravená a je fakt, že ty první měsíce to bude muset moje žena asi zvládat sama. Ale věřím tomu, že si najdu čas, abych rodině pomohl," je trochu rozpolcený Roman. Sestavování těžkých skříní na ní ale nenechá. "I kdybych to měl dělat o nocích. Jinak by mě Míša zabila. A pomůžou i stěhováci," smál se.

"Pokud všechno dobře klapne, měli bychom se stěhovat kolem Vánoc, to už je za měsíc a něco. Do konce roku bychom měli být ve svém vlastním baráčku," těší se Tomeš. A my zažertovali, že pod stromkem už bude moct manželce zazpívat nějakou vánoční píseň Karla Gotta, když už se jeho repertoár učí.

"No takhle, Míša je častým svědkem toho, že si doma zpívám, a říká mi, že už to moje vytí nesnese, a já ji obdivuju a zároveň tak trochu lituju. Takže nejlepším dárkem pro ni bude, když nic zpívat nebudu," svěřil a předvedl nám také, jak dokáže Karla Gotta imitovat. To si poslechněte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám