Hlavní obsah
Článek

Až se jednou o 18 let mladší manželka baviče a zpěváka Vladimíra Hrona rozhodne počít s ním dítě, může si být jistá tím, že umí dělat jenom hezké potomky. Ukázalo se to na křtu jeho cédéčka Vánoční hvězdy 2016 ke stejnojmennému turné, kde jednadvacetiletý Vladimír Hron mladší i šestnáctiletá Renata pyšně stáli po boku táty. Podívejte se na rozhovor s nimi!

Zatímco z Vladimíra juniora si spolužáci kvůli tátovi dělali legraci, Renata nikdy nic takového nezažila. A oba jsou na něj pyšní. „Já to, co dělá, odmalička miloval. Občas si zabouchám na bicí, zahraju na kytaru, ale co se hlasu týče, v tom jsem se nepotatil. Hudební sluch a věci, co k tomu patří, to tam trochu je,“ řekl nám synátor umělce.

Renata sama umí dobře imitovat, ráda by také byla zpěvačkou, ale strašně se stydí. Možná, že nakonec bude zkoušet hereckou branži. „Že je táta známý, to pro mě bylo nepříjemné jen v tom, že nás na dovolené párkrát chytili a fotili a vycházelo to v novinách. To soukromí naruší,“ přidala.

Tátovi teď drží palce nejen kvůli cédéčku, ale hlavně kvůli velkému turné Vánoční hvězdy 2016, na němž nebudou chybět filharmonie, big band a dětské sbory. Půjde o více než sedmdesát účinkujících (v Ostravě dokonce přes dvě stovky). Na šňůře bude mít i hvězdné hosty Ilonu Csákovou, Kateřinu Jalovcovou, Lucii Černíkovou, mladičký talent Adélu a sen dívčích srdcí Vojtěcha Drahokoupila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám