Hlavní obsah
Článek

V novém muzikálu se budou v jedné roli alternovat Ivana Jirešová (47) a Adéla Gondíková (50). Na divadelních prknech se potkají vůbec poprvé. Ovšem v o to pikantnější konstelaci, neboť Ivana před pár lety chodila se současným Adéliným partnerem Jiřím Langmajerem (57). A ten jim v Čase růží bude, v alternaci se Sagvanem Tofim, hrát milence.

"S Adélou jsme spolu ještě nikdy nehrály, ale známe se, i přes Jirku. A je s ní výborná komunikace, takže není problém se s ní domluvit na termínech a podobně. To je dar," řekla nám Ivana. Když už téma Jiřího Langmajera nakousla, museli jsme ale zabrousit na téma jejich vztahu.

Nežárlí na sebe herečky? "S Adélou vycházíme výborně a Jirka bude hrát našeho milence, ale nějakého, který podvádí," popsala nám Jirešová a společně jsme se zasmáli nad tím, že to je vlastně celý on. "Ale teď už je jiný," bránila Ivana svého ex.

Jirešová si chtěla po natáčení Tváře odpočinout, již brzy ale naskočí na zkoušky v Hudebním divadle Karlín. Odpočine si ale aspoň její hlas. "Žádnou píseň Karla Gotta si nezazpívám, protože tahle role je převážně činoherní. Vlastně si odpočinu," objasnila.

Reklama

Další články

Načítám