Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krémy Pyratine obsahují patentované látky ze skupiny cytokininů, které redukují vrásky, dramaticky zpomalují stárnutí pleti a účinně bojují proti růžovce. Potvrzují to tisíce spokojených českých a slovenských zákazníků, kteří používáním Pyratinu vyřešili svůj problém.

Zákaznice potvrzují: Pyratine funguje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ač je na první pohled zásadní rozdíl mezi rostlinou a živočichem, na úrovni buněk jsou základní životní funkce velmi podobné,“ prohlásil Jan Krekule z Ústavu experimentální botaniky Akademie věd. Tím vysvětlil, proč látka chránící list před žloutnutím a tedy stárnutím může mít stejný efekt také na lidskou buňku, tedy pleť. Zákaznice mu dávají zapravdu. Pyratine zpomaluje stárnutí pleti, ale také velmi účinně léči růžovku. Tou trpí čím dál větší část populace, často aniž by tento problém řešila. Zákaznice Denisa má zkušenost: „Zakoupila jsem u Vás krém Pyratine XR a mast k léčbě růžovky. Kombinace těchto dvou produktů = moje naprostá spokojenost. Jako bonus beru vyhlazení jemnějších vrásek.“

Pyratine redukuje vrásky a vypíná pokožku obličeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla série testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova, tedy v USA jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky. Např. Zuzana o Pyratinu říká: „Moje šéfka si objednala Pyratine-6 proti stárnutí pleti a byla nadšená. Rozhodla jsem se krém koupit také a i přes vyšší cenu krému jsem moc spokojená. Jemné vrásky téměř zmizely.“

Velmi vhodný na citlivou pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez nepříjemného mastného efektu. U krémů Pyratine byly navíc prokázány protizánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine. Přípravky Pyratine prošly řadou nezávislých klinických studií, které potvrdily účinnost i v boji proti růžovce - eliminuje všechny tři základní projevy: výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a rovněž pavoučí žilky. Díky unikátnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků.

Pyratine účinně léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyratine XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Petra o léčbě růžovky říká: „Na růžovku jsem několik let používala masti s kortikoidy. Bohužel to byla většinou krátkodobá pomoc. S krémem Pyratinem XR jsem velmi spokojená. Pleť je bez známek zarudnutí a navíc pěkně vypnutá. Na oblast nosu používám mast Pyratine XR a konečně ztratil svou šílenou barvu. Super,“ řekla. Růžovka přitom postupně získává status civilizační choroby. Čím dál větší část populace tímto kožním onemocněním trpí, aniž by o tom věděla a problém řešila. Stačí si zadat do vyhledavače slova růžovka či rosacea, načíst si příznaky a prohlédnout typické projevy. Zjistíte-li, že růžovkou trpíte, Pyratine vám pomůže.

Další články

Načítám