Hlavní obsah
Článek

Diváci sledující televizní stanici BBC se málem dočkali porodu v přímém přenosu. Moderátorka Victoria Fritz ze studia zamířila přímo do porodnice.

Sotva nastávající maminka dočetla v ranním zpravodajství BBC novinky ze světa ekonomiky, její budoucí potomek se začal hlásit o slovo. Victoria by měla dostat titul Zaměstnanec roku, protože v práci byla opravdu až do poslední chvíle.

Porod přišel tak náhle, že se jej nemohl zúčastnit ani moderátorčin manžel Dan, jehož zdržela dopravní zácpa. Při narození chlapečka jej ochotně zastoupila Victoriina kolegyně z BBC Sally Nugent.

„Neuvěříte tomu, co se stalo včera po práci. Obrovská gratulace pro naši skvělou Victorii Fritz. Jednou bude svému synovi vyprávět úžasnou historku. Byl to neuvěřitelný den!“ prozradila Sally radostnou novinku.

„Gratulujeme Victorii Fritz! Dnes měla být ve vysílání, ale teď už má zajímavější věci na práci,“ sdělila o den později stanice BBC divákům na sociální síti a zveřejnila čerstvou fotku miminka, které se málem narodilo při vysílání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám