Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naštěstí se pořád najdou ženy, a to i z kategorie celebrit, které nepodlehly trendu hubenosti a ve svém těle se cítí dobře, i když nemají tolik opěvované míry 90-60-90. Jednou z těch slavných je i herečka a zpěvačka Hilary Duff (29), která má zdravě vypadající postavu a některé partie navíc skvěle zpevněné.

Podíl na tom jistě má i láska, v jejím případě navíc k trenérovi Jasonu Walshovi, s nímž byla před pár dny fotografy zachycena v Mexiku, kde si pár užíval dovolenou. Samozřejmě aktivně, a že nezahálejí ani v mimo dovolenkové době, je vidět na jejich figurách.

O tom, že k sobě ti dva mají hodně blízko, se píše už delší dobu, vztah devětadvacetiletá herečka ale oficiálně potvrdila až koncem října, a to fotkou na sociální síti. Zřejmě nechtěla nic uspěchat a vztah prověřovala kvůli čtyřletému synovi Lucovi, kterého má s exmanželem, bývalým hokejistou Mikem Comriem (36).

Reklama

Další články

Načítám