Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří sice do známé americké rodiny, ale tipneme si, že s tím, že slaví úspěchy ve světě modelingu, její příjmení Baldwin až tak nesouvisí. Devatenáctiletá blondýnka Hailey, dcera herce Stephena Baldwina a neteř ještě slavnějšího Aleca Baldwina, dostala do vínku skvělou figuru a zajímavou tvář, mix kořenů brazilských, irských, francouzských i německých, a ty na sociálních sítích, kde je Hailey velmi aktivní, zaujaly už přes 8 miliónů fanoušků, ale hlavně zástupce známých módních značek.

Důležitý byl pro Hailey rok 2014, kdy fotila první kampaň pro značku French Connection, debutovala na mole pro značku Topshop i návrhářku Soniu Rykiel, a jako sedmnáctiletá se objevila i v  magazínu LOVE. Rok nato už fotila pro Vogue, a to pro jeho klasickou verzi i tu pro teenagery. A objevit se v této módní bibli je meta, po níž touží všechny modelky a která otevírá i dosud zavřené dveře.

Baldwin může být spokojená, dnes, ve svých 19 letech, má za sebou spolupráci se značkami Moschino, Dolce&Gabbana, Elie Saab, Julien Macdonald, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Tory Burch, i s magazíny L´Officiel či Marie Claire.

Reklama

Další články

Načítám