Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) zřejmě už nikdy nebude v kontaktu s dospělými syny svého zesnulého expartnera Bořka Šípka. A ani její syn Artur v jejich životě nefiguruje. Děti Šípka z předchozího vztahu Leonu s Arturem absolutně odřízli. Konflikty začaly po smrti Bořka Šípka, kdy synové začali na Leonu útočit. Důvodem bylo dědictví.

"Vztahy nejsou žádné, protože tím, co nám s Arturkem udělali, tak vlastně toho nejmladšího brášku koneckonců, dá se říci, uřízli, takže tam není nic," řekla TopStar magazínu Leona.

Ta musela čelit po smrti Šípka mediálním útokům synů architekta. Pomáhali jí přátelé. "Tato doba pro mě byla velmi tísnivá, protože jsme dlouho prožívali odchod Bořka, potom přišlo to finále, ta tíseň dopadla na nás všechny. Odezva nebyla žádná a já jsem ji koneckonců ani nečekala. Jediná odezva byla opravdu od přátel, od zasvěcených lidí, ale už je to za námi, takže ticho po pěšině, nic se neděje," dodala Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám