Hlavní obsah
Článek

Hvězda připravovaného muzikálu Rocky Peter O. Pecha nebere své angažmá na lehkou váhu. Po vzoru hollywoodských hvězd si najal profesionálního trenéra, který jej má dostat do formy, ve které byl před čtyřiceti lety legendární představitel italského hřebce Sylvester Stallone.

Na svůj životní zápas proti Apollo Creedovi se Rocky Balboa připravoval celý život, Peter O. Pecha na to má čas do začátku března. Už teď na sobě ale tvrdě dře. „Příprava spočívá v tom, že jsme se s mým trenérem Karlem Frýdem domluvili, že potřebuju nabrat svalovou hmotu. Takže čtyřikrát týdně chodím do fitka, kde výslovně posiluju, a třikrát týdně mám ranní kardio, kdy si přivstanu a jdu si zaběhat,“ prozradil Peter.

„Každý den něco dělám. Příprava je strašně komplikovaná, protože jenom vařím, jím nebo cvičím. Po večerech ještě hraju, ale v průběhu dne se věnuju jenom Rockymu,“ říká Pecha, pro kterého je to první zkušenost s boxem.

„Doma jsme měli sice boxovací pytel, do kterého jsme s bráchou bušili, ale šlo spíš o intuitivní trénink. Nyní mě čeká velká technická průprava, kdy se budu muset naučit boxovat na jinou ruku, protože Rocky Jižní tlapa byl levák a já jsem pravák,“ upřesnil herec, kterého jsme se zeptali, zda zvažuje, že by si zkusil skutečný zápas v ringu, aby si vychutnal atmosféru zápasu.

„Otázkou je, jestli budu někdy dostatečně připravený, abych ten zápas zvládl. V tuto chvíli jsem pořád víc herec. Nejsem žádný bojovník. Jestli mě to ale chytí a třeba za tři roky budu připravený, nebráním se tomu. Nerad bych ale dostal přes ústa,“ dodal se smíchem Pecha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám