Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšný český kajakář Vavřinec Hradilek se na olympiádu v Riu nekvalifikoval, a tak aspoň spolukomentoval sportovní přenosy. Ale i tak je o stříbrného medailistu z olympiády v Londýně pořád velký zájem.

Poprvé si zahrál ve filmu (horolezce Josku ve snímku Tenkrát v ráji), a navíc propůjčil své tělo dobré věci. Stejně jako řada dalších českých osobností se objevil v kalendáři Proměny 2017, který vznikl pro Nadaci Archa Chantal.

A u Vavřince Hradilka se jednalo o opravdu vypečenou proměnu. Do kalendáře se nechal zvěčnit coby drsný bojovník Barbar Conan, kterého ve stejnojmenném akčním trháku ztvárnil Arnold Schwarzenegger.

Populární kajakář vypadal s dlouhými vlasy k nerozeznání od originálu. Charitativní dražba portrétů z kalendáře vynesla celkem 560 tisíc korun. Výnos z dražby spolu s výnosem z prodeje kalendářů poputuje do Nadace Archa Chantal, která pomáhá na dětských odděleních českých zdravotnických zařízení.

Reklama

Další články

Načítám