Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Lewandowská (17) nastoupila do seriálu Ordinace v růžové zahradě teprve nedávno a už má za sebou první ‚odhalenou‘ scénu. Tvůrci jí samozřejmě nepředepsali úplně se svléct, ale ani natáčení v ručníku pro ni nebylo nejpříjemnější. „Jsem příšerně stydlivá,“ přiznala Simona.

Do ručníku musela jít kvůli milostné scéně s Jakubem Mázlem (Ladislav Ondřej). „Ema je do Jakuba zamilovaná až po uši, volný byt proto využijí k milostným hrátkám. Nečekaný příchod její matky Aleny (hraje ji Míša Badinková) ji postaví do prekérní situace. Nic jiného než ručník po ruce není, a tak sáhne ke krajnímu řešení, čímž připraví divákovi pěknou podívanou,“ píší z Novy.

Tohle byl zatím její strop, co se obnažování týče. „Vyloženě nahou scénu jsem naštěstí ještě neměla a docela se toho bojím. Zatím nejodvážnější byla líbačka s Láďou Ondřejem, Láďa je už ostřílený vlk a je s ním legrace. Odbourávali jsme se tak, že jsme to málem nenatočili. Asi jsme trochu zdržovali,“ vzpomínala a přiznala, že stejně jako její postava i Simona je ve skutečnosti zamilovaná. „Prožívám svoji první velkou lásku a je to super,“ uvedla s tím, že ji poznala na konzervatoři, kde studuje.

Reklama

Další články

Načítám