Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár dní by měla přivést na svět svého druhého potomka, ani pokročilé stadium těhotenství Markétě Divišové Fuxové nezabránilo, aby přišla aktivně podpořit čtvrtý ročník Národní potravinové sbírky, která proběhla minulou sobotu.

Druhá Vicemiss České republiky 2003 přišla podpořit bohulibý projekt s dcerou Natálkou a manželem Tomášem. „My takové věci podporujeme velmi rádi, pomáhat se má, a tak jsme rádi, že u takové akce můžeme být. Já přímo nesnáším plýtvání potravinami. Vařím tak, aby se nic nevyhazovalo, zbývá nám hlavně pečivo, které sušíme a dáváme zvířátkům do lesa. Tatínek je myslivec, takže všechno využije,“ nechala se slyšet sympatická těhulka.

Misska má oproti prvnímu těhotenství, kdy její subtilní postava musela nosit navíc deset kilo, nahoře pouhých pět nebo šest kilogramů. „Nijak se nepřejídám, jím, na co mám chuť, ale vlastně nemám žádné těhotenské chutě,“ usmála se modelka.

Markéta by podle odhadu lékařů měla rodit už za dva týdny. „Nebojím se porodu, ani se nijak zvlášť nepřipravuju. Pokojíček už máme nachystaný, čekáme holčičku, která se bude jmenovat Sára, to vymyslela Natálka,“ prozradila radostný detail Markéta. Sympatická blondýnka ale přece jen něco musela pořídit. „Zapomněla jsem na plenky, takže jeden balík beru pro sebe a ty další pro mrňata, která nemají štěstí žít v rodině," uvedla Markéta, která nechala za obsah košíku přes tři tisíce korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám