Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (24) umí potěšit mužské oko. Nafotila pořádně žhavé snímky, na kterých pózuje jen v sexy krajkovém prádélku. A vypadá fantasticky. Čtyřiadvacetiletá Tereza se může pochlubit skvělou postavou a je znát, že o sebe dbá.

"Žádné diety nedržím. Jen když jeden týden hodně hřeším a splácám páté přes deváté, tak se druhý týden hlídám a jím zdravě. Hodně se pohybuji, tančím a určitě vděčím i genům," prozradila Super.cz Kerndlová.

Nové snímky Tereza nafotila s věhlasným fotografem Lukášem Dvořákem. Ten v minulosti fotil například úspěšný kalendář se Simonou Krainovou (51). Kerndlová si spolupráci s ním nemůže vynachválit.

"Pracovali jsme spolu poprvé a musím říct, že jsem si to hrozně užila a z výsledku jsem nadšená. Bylo to zase trošku něco jiného. Po dlouhé době jsem nefotila venku a jde o studiové fotky," říká zpěvačka.

Nové fotografie vznikly kvůli nové desce Schody z nebe, kterou včera zpěvačka dokončila. "Vychází v říjnu, pracovali jsme na desce asi rok a půl. Bude celá v češtině. Snad se bude líbit, mám z toho radost," uzavřela Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám