Hlavní obsah
Článek

S Monikou Leovou (32) a jejím snoubencem Martinem Košínem jsme se potkali na výstavě Czech Designblok a byli jsme zvědaví, zda designově pojali i svoje společné bydlení, které mají pouze pár měsíců. A dozvěděli jsme se zajímavé věci.

"Zatím bydlíme v pronajatém bytě, takže většina nábytku už tam byla, a to, co tam nebylo, tak jsme přivezli z koleje, kde jsem žila pět let," upřesnila Monika, že zatím design a společný vkus moc neřešili. "To budeme až v tom budoucím, kde budeme opravdu bydlet tak, aby to byl náš domov," dodala.

A jak by pár chtěl bydlet? "Nám se ty preference strašně mění. Nejdřív chceme byt, pak dům, z terasy to měníme na balkon. Jednou se nám líbí hausbót, pak zase kontejner," vypočítala a nás zaujal zejména kontejner a nechali jsme si vysvětlit, oč vlastně jde.

"Jde o už nepoužívané kontejnery. Je to alternativa bydlení, která je velice levná. Nechceme se hned zadlužit, tak zvažujeme možnosti," vysvětlovala Monika. "To je jenom kostra kontejneru, použije se místo toho, aby se postavila zeď z cihel. Různě se staví na sebe, nadesignuje se to," přidal se Martin. "Ono to jenom špatně zní, ale dobře to vypadá," doplnila Monika.

Tenhle plán chtějí ale realizovat až po svatbě, u které stále nemají přesný termín. "Termín už jsme měli, ale pak se z rodinných důvodů rušil. Nějak na to netlačíme. Víme, že se vezmeme, jen ještě nevíme kdy, jestli to bude letos, příští rok anebo až popříští," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám