Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I z vaší sedačky teď může být kráska, i když už má několik let, nebo dokonce desetiletí za sebou. Pokud na vaší sedačce nesedí způsobně jen modelky, ale řádí děti, kočky nebo psi, pak víte, kolik práce dá udržet ji čistou. Napínací potahy tyto starosti vyřeší.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah překryje skvrny, díry v čalounění a jiné nedostatky staré sedačky, která se ukrývá pod ním. Proměna je opravdu dokonalá, návštěvy se vás budou ptát, kde skončila vaše stará sedačka. Pokud si pořídíte napínací potahy, které ji ochrání, budete moct být v klidu. Navíc například potahy z kolekce FUSTA jsou tak příjemné na dotek, že se vám nebude chtít ze sedačky ani do postele.

S napínacími potahy ožije i vaše sedačka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vaše sedačka ztratila trochu na svém lesku, ale stále ji máte rádi, pořiďte jí jednoduše nový kabát. Navléknout potah je stejně snadné, jako obléknout si tričko. Rázem získáte nový kousek nábytku. Čalounění bude ochráněno a nehrozí, že se prodře. Vzhled můžete měnit tak často, jak jen si budete přát (anebo potřebovat). Navíc změnu zvládnete sami během několika minut.

Krásná sedačka není boj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S potahy z kolekce ADRIA blue jeans se vaše sedačka může proměnit třeba v pirátskou loď. Vy teď mnohem snadněji můžete proměnit obývací pokoj do barvy, která se vám líbí. I když máte doma děti nebo domácí mazlíčky, můžete si teď pořídit světlou sedačku nebo naopak tmavou (i když chlupy vašeho zvířecího miláčka jsou bílé). Potahy snadno sundáte a vyperete. Díky tomu je snadné udržovat sedačku stále čistou. Napínací potahy vám ulehčí život.

Plujte na módní vlně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Teď už se nemusíte omezovat na sedačku s čalouněním „hlavně aby na ní nebylo nic vidět“. Směle si můžete pořídit elegantní světlé potahy a pro jistotu ještě jedny, až budete mít ty světlé v pračce. Ideální je mít dvoje potahy – jedny dáte do pračky a s druhými vykouzlíte nový vzhled obývacího pokoje. Už nikdy nebudete mít starosti, když k vám přijde nečekaná návštěva. Vyberte si z 309 variant ten pravý pro vás!

Další články

Načítám