Hlavní obsah
Článek

Ashley Graham má kromě tělesného tuku také přemíru sebevědomí. Slavná boubelka způsobila revoluci ve světě modelingu a své tělesné bohatství hrdě vystavuje ve spodním prádle i odvážných outfitech.

Modelka, která se i se svou nadváhou dostala na titulku magazínu Sports Illustrated, slaví jeden úspěch za druhým. Nedávno se dočkala vlastní panenky Barbie s plnými křivkami a v pondělí magazín Glamour na ceremoniálu Women of the Year Awards ocenil její zásluhy v boji proti kultu vyhladovělých modelek.

Kyprá brunetka si už dávno zvykla na to, že její nadstandardní křivky nejsou při výběru oblečení žádnou překážkou. Mezi andílky značky Victoria's Secret se prozatím nezařadí, ale i tak nemá o pracovní nabídky nouzi.

Na galavečer v Los Angeles Ashley oblékla bílý průsvitný overal, což vyžadovalo dost odvahy. Modelka své statné tělo příliš nezahalila a na červeném koberci zapózovala s Joem Jonasem, který se vedle ní ztrácel. Zpěvák v minulosti randil s Taylor Swift (34) či Gigi Hadid (28), takže Ashley nejspíš nebude jeho novou holkou.

Reklama

Další články

Načítám