Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Řekněte dost nepohodlí. Zapomeňte na škrcení. Rozlučte se s pocením. Přichází revoluce. Podprsenka, která změní vše, co jste dosud věděla o spodním prádle. Smart Bra se sama přizpůsobí vašim prsům! Nevěříte? Přesvědčte se!

Smart Bra = Chytrá krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konečně je tu podprsenka, která rozumí vašim prsům. Košíček podprsenky Smart Bra je tvořen jemnou vrstvou sametové paměťové pěny, která se absolutně přizpůsobí prsům. Jemně obejme vaše křivky, dodá ňadrům jedinečně kulatý tvar a naprostou oporu. Stane se tak vaší nepostradatelnou vymožeností - každou hodinu dne, 7 dní v týdnu. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká! Vyzkoušejte sama!

Zdůrazní vaše přednosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte spíše oblá prsa, nebo do špičky? Plná, nebo měkká? Asymetrická? Na jejich tvaru nezáleží, Smart Bra se přizpůsobí všem typům ňader! Paměťová vycpávka vyrovná všechny případné nedokonalosti. Vaše prsa budou vždy na pohled plná, kulatá a v naprostém pohodlí. A co více? Pořídíte ji od velikosti 70/A do 85/B. Dopřejte si neodolatelný dekolt i vy!

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Košíček je totiž složen ze tří unikátních dílů. Vnější část je pevně vyztužená, dodá prsům zaoblený tvar a vyrýsuje dekolt. Střed košíčků tvoří speciální HIGH – TECH paměťová pěna, která se tvaruje podle tělesné teploty a zachová naprostou prodyšnost košíčku. Vnitřní část je z jemného materiálu, ten splyne s vaším tělem a vytvoří tak efekt druhé pokožky. Už nemusíte dávat přednost kráse, nebo pohodlí. Chytrá podprsenka Smart Bra vytvoří dokonalý dekolt a zachová váš komfort!

Další články

Načítám