Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hana Hegerová (†89) se poprvé od náročné operace, kterou podstoupila před dvěma měsíci, objevila na veřejnosti. Byla překvapením pro zpěváka Richarda Müllera k jeho padesátým narozeninám a dorazila na křest jeho jubilní kompilace Všechno, která je složená z 25 cédéček zpěváka.

Hegerové lékaři odstraňovali v červenci z těla několik nádorů, u kterých se naštěstí prokázalo, že nejsou zhoubné. Hegerová měla zdravotní problémy delší dobu. Operovali jí šedý zákal, před dvěma roky prodělala komplikovanou operaci kyčle, kdy byla dlouho odkázána na invalidní vozík a berle.

Nyní se cítí výborně a vypadá neskutečně. Ve svém věku má minimum vrásek. Skoro to vypadá, že musela prodělat několik plastických operací. "Nic takového. Celý život používám slovenský krém AB mandlový a to je celej zázrak," řekla s úsměvem Super.cz paní Hana. "Zdravotně se cítím velmi dobře. Potíže nemám. Jen do schodů noha pobolívá. A berličky mi samozřejmě pomáhají při chůzi, " upřesnila nestárnoucí zpěvačka.

Hegerová žije sama. Dokonce nemá ani žádnou pomocnici a všechno si zajišťuje. "Jen mi kamarádka občas přinese jídlo. Jinak se o domácnost starám absolutně sama," říká Hana Hegerová, která se zcela stáhla z veřejného života a žádné koncerty už nechystá. Nádherné písničky této legendární zpěvačky už si můžeme užívat jen na jejích cédéčkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám