Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem si modelka Ester Sátorová a tenista Tomáš Berdych řekli své ano na pohádkové svatbě v Monaku. A jak je vidět, pořád jim to společně klape. Berdychovi už skončila tenisová sezona, a tak vzal svou krásnou manželkou na exotickou dovolenou.

Zamilovaný páreček si vybral poklidný ostrov v Indickém oceánu na Maledivách, kde si plnými doušky užívá relaxu na prosluněné pláži. Půvabná Ester se pyšní krásnou postavou, ze které je český tenista pořád celý paf.

Na sociální síti se pochlubil, jaký má žhavý výhled ze svého lehátka. Přímo před ním se na pláži procházela jeho atraktivní žena v bikinách a Tomáš u toho labužnicky popíjel drink. Fotkami v plavkách se pochlubila i samotná Ester, jež nedávno oslavila čtyřiadvacáté narozeniny.

Modelka je v manželství šťastná jako blecha, ale na miminko prý zatím s Tomášem nepomýšlí.

"Já mám svou kariéru, je mi teprve dvacet čtyři let, Tomáš je na vrcholu své kariéry, takže si myslím, že by to bylo hodně těžké skloubit. Miminko by strádalo. Takže zatím to není na pořadu dne a nejspíš to tak bude pár let," nechala se nedávno slyšet Sátorová. Na potomka si tak úspěšný český tenista bude muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Reklama

Další články

Načítám