Hlavní obsah
Článek

S hercem Patrikem Děrgelem, který se stal idolem mnoha dívek díky hlavní roli v seriálu VIP vraždy, jsme se potkali díky představování soundtracku k filmu Muzzikanti, v němž si zahrál jednu z hlavních rolí. Probrali jsme, zda nelitoval, že si nemohl ve filmu sám zazpívat, protože jeho zpěv nadaboval slovenský slavík Peter Cmorik, ale také jeho novou roli čerstvého otce.

"Natáčení mě strašně bavilo. Ono vždycky strašně záleží na režisérovi. S Dušanem Rapošem to byla skvělá práce, on je velmi uvolněný a v pohodě. Člověk není zablokovaný, vnímá, on umí herce vést," pochvaloval si natáčení Patrik.

Jen jedno je mu trochu líto. Film je to hudební, on má svoji kapelu, ale zazpívat si nemohl. "Pravdou je, že když jsem do projektu nastoupil, tak už byly ty písničky nazpívané. Ale Peter Cmorik je tak výborný zpěvák, že se tomu nedá ani přiblížit," uznal sebekriticky.

"Takže nakonec je to dobře, i když to člověku přijde trošku líto, když si to zabrouká, a chtěl by si ty krásné písničky sám zazpívat. Ale on má nějakých těch pět slavíků na Slovensku, tak to byla jasná volba. Ode mne by to byl víc takové garážové," dodal.

Patrika s jeho kapelou prý až do jara vystupovat neuvidíme. "Moje kapela má teď pauzu, protože děláme nové věci a snažíme se udělat skoro nový repertoár. Teď jenom skládáme a zkoušíme a na jaře bychom chtěli zase začít koncertovat," vysvětlil.

Jeho nová otcovská role, kdy mu partnerka Monika Frösslová porodila syna Vavřince, prý nemá na muziku a čas kolem ní vliv. "Na tu kapelu si prostě musím vyhradit čas. A hlavně chci, protože je to moje hlavní zábava. Nedokážu si život bez ní představit, protože mě to neskutečně baví," svěřil.

A jak otcovství zvládá? "Jak se dá. Snažím se, doufám, že dobře. To by asi lépe řekla moje žena. Takové ty věci jako přebalování a koupání samozřejmě dělám, V koupání jsem, myslím, mistr. Vždycky jsem ten nejdůležitější v koupelně, když odhaduju míru teplé a studené vody. Jsem vždycky rád, že můžu pomoct, protože to znamená, že jsem doma a mám na ně čas," řekl nám Patrik.

Na oblíbeného herce se budeme moct těšit i v dalším televizním projektu, když momentálně není jiná šance. "Teď točím seriál pro Primu Modrý kód a pak se uvidí," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám