Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Uvažujete o pořízení nového nábytku? Když si pospíšíte, koupíte ho za ceny, o jakých se vám ani nesnilo. V e-shopu MT nábytek pro vás totiž mají exkluzivní akci se slevami až 63 %. Vyberete si z téměř 9 500 modelů do celé domácnosti, všechno vám za pár dnů spolehlivě přivezou až domů a nákup vám dají i na splátky. Tak na nic nečekejte, ojedinělá slevová akce trvá už jen do zítřejší půlnoci!

Prožívejte společné chvíle ještě příjemněji. Jak? U oblíbeného jídelního setu za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si sváteční i všední stolování se svými blízkými u jídelního setu Kvido, který bude díky bezpočtu barevných variant zaručeně pasovat i do vaší jídelny. Posadíte se na bytelné bukové židle čalouněné látkou nebo ekokůží a jídlo naservírujete na odolnou dýhovanou desku stolu. Tu snadno rozložíte a také lehce očistíte. Zákazníci doporučují, my se k nim přidáváme. Dříve za 12 097 Kč.

„Kvalitní postel, dobře se spí,“ říká o barevném dvoulůžku Jitka. Dáte mu taky 5 hvězd?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vášnivé hrátky, poklidný spánek i romantická rána si parádně užijete na čalouněné posteli Aria. Potřebujete ji mít širší, nebo užší? Vyberte si z 5 velikostí ložné plochy. Zelenou, nebo modrou? Zvolte z 12 potahů, jaký se vám hodí. Komfortní matrace budou hýčkat vaše těla a díky úložnému prostoru navíc ušetříte i místo ve skříních. Výborný nákup za skvělou cenu! Dříve za 10 874 Kč.

Jak v okamžiku udělat z obýváku ložnici? S moderní pohovkou to jde snadno a rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduché rozložení na lůžko, výběr kombinace barev, komfortní polstrování v látce nebo ekokůži...to jsou jen některé z předností praktické pohovky Helena, kterou ještě dnes a zítra dostanete u MT nábytek za extra nízkou cenu. Dopřejte si pohodlný odpočinek na kvalitních matracích, využijte úložný prostor a radujte se ze super kousku ve dne i v noci. Doporučujeme. Dříve za 7 349 Kč.

Obývací stěna, po jaké toužíte i vy. Moderní, praktická a s více než třetinovou slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Atmosféru, jakou vám budou závidět, vytvoříte ve svém obýváku díky obývací stěně Sabrela. Skříňky a police si rozmístíte podle vlastního uvážení, na prostorné TV komody se vám vejde i hodně široká obrazovka a vhod přijdou i rozmanité úložné prostory. V nabídce najdete 2 barvy dekoru a na přání vám do vitrín dají také 16barevné osvětlení s dálkovým ovládačem. Náš tip! Dříve za 9 276 Kč.

Výběr z 9 a půl tisíce modelů nábytku, akční slevy až 63 % - zbývá už jen pár hodin!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

23. listopadu, 24:00 hodin. Přesně v tuto chvíli skončí u MT nábytek slevová akce, díky které při vylepšování bydlení ušetříte spoustu peněz. Tak třeba jídelní set pro celou rodinu pořídíte o 8 519 korun levněji. Atraktivní obývací stěnu koupíte o 13 087 korun levněji. A útulnou ložnicovou sestavu dostanete dokonce o 15 924 (!) korun levněji. Na nic nečekejte a najděte si v bohaté nabídce nábytku ten svůj kousek za super cenu. Ať to do zítřejší půlnoci stihnete!

Další články

Načítám