Hlavní obsah
Článek

V dámském šatníku nejsou legíny žádnou vzácností, ale pánové je ve svém repertoáru mají jen vzácně. O tom, jak elastický oděv přilne k mužskému tělu, se na vlastní kůži přesvědčil Michal Padevět.

Jana Plodková (42) a její taneční partner tréninky nepodceňují, takže od poroty sbírají vysoká hodnocení a sázkové kanceláře je ve StarDance favorizují. Michal Padevět tancuje nanečisto s takovým nasazením, že na něm oblečení praská ve švech.

„Vzhledem k tomu, že už jsem roztrhl čtvrté kalhoty, tak jsme se s Janou rozhodli, že budu trénovat jen v legínách,“ prozradil Padevět. Plodková ale při pohledu na svého tanečníka vyprskla smíchy: „Takhle chodíš doma, Míšo? Tohle nezvládnu, to je strašný!“

Během přímého přenosu se Michal objevil v bílých plátěných kalhotách, které tanec přežily. Trénink v legínách se osvědčil a porota jejich variaci na Romea a Julii ocenila 31 body. Ondřej Bank a Zdeněk Piškula (25) si však za scénický tanec připsali rovnou čtyřicítku. Soutěž v sobotu opustila Anna K (59) a Jana Plodková tak mezi tančícími hvězdami zůstala poslední zástupkyní něžného pohlaví.

Reklama

Další články

Načítám