Hlavní obsah
Článek

Zažila útok, který jen zázrakem neskončil její smrtí. Bývalá hvězda Gymplu a Ordinace v růžové zahradě Veronika Zelníčková byla koncem července brutálně napadena svým známým, který nakonec skončil ve vazbě a čeká na soud. Chvíli se zdálo, že talentovaná zpěvačka bude ještě dlouho psychicky na dně, ale zvedla se jako fénix z popela a září, jako by se snad událost ani nestala. A ještě pomáhá druhým!

„K útoku z léta se už nechci vracet. Bylo to strašné, ale je to za mnou. Dívám se dopředu, to jediné má smysl,“ řekla Super.cz sympaťanda, která na lidi rozhodně nezahořkla. Naopak.

Už šestnáctého listopadu pořádá s kapelou Anacreon, v níž zpívá, charitativní multižánrový večer, jehož výtěžek poputuje nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. V Praze na lodi Captain Morgan se od devatenácti hodin dál objeví ale třeba i David Gránský, Martin Písařík se svou kapelou, Ivana Korolová, Jiří Zonyga, Veronika Stýblová, kapela Loď s Petrem Kutheilem, Sabina Křováková a další.

„Původně jsme chtěli celé naplánované tour desky Na hraně osudu jet právě pro Krtka. Bohužel po tom, co se mi událo, jsme to museli celé zrušit. Tak doufáme, že tenhle večer to alespoň částečně nahradí,“ vysvětluje Zelníčková své záměry.

„Myslím si, že je důležité si navzájem pomáhat, a o to víc to pochopí člověk, který si nějakou bolest v životě prožil. Vždyť nejsme přece na světě proto, abychom si ubližovali. Na koncert se strašně těším, přestože jsem plná nervozity,“ dodala zpěvačka, která účinkuje i v muzikálech, například v Mamma Mia!.

Asi nejvtipnější vysvětlení, proč na lodi bude, přinesl Martin Písařík. „Zúčastním se rád, protože jsem jinak celkem neužitečný a nikdo už mé písně neposlouchá,“ reagoval s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám