Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A to doslova! V obchodě Matrace za hubičku.cz dnes končí akční výprodej matrací se slevami až -54 %! Dopřejte sobě nebo svým známým dárek, který každý ocení – kvalitní ortopedickou českou matraci za neopakovatelnou cenu s dopravou po celé ČR zdarma. Navíc k vybraným typům polštář z paměťové pěny v ceně 499 Kč zdarma. Připojte se k více jak 40 000 zákazníkům a zlepšete svůj spánek již zítra. Bez starostí a z pohodlí domova.

Kolekce kvalitních českých matrací Favorit až -54 % od 1986 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

České sendvičové matrace Favorit jsou dlouhodobě nejprodávanější kolekcí. Vybrat si můžete celkem z pěti provedení od standardních po paměťové, tvrdší i měkčí – na své si přijde každý. Navíc každý Favorit má různě tuhé strany a kvalitní pratelný potah v ceně! Doprava je po celé ČR zdarma a výběr jednoduchý.

Betta – nejlevnější sendvičová matrace v ceně 1350 Kč se slevou -35 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte opravdu levnou matraci s pratelným potahem vyrobenou v Čechách? Betta je oboustranná matrace s profilováním ložných ploch pro uvolnění napjatého svalstva. Výška 12 cm. Dnes v akci za 1350 Kč s dopravou zdarma a dodáním 24 hodin (prac. dny)!

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2484 Kč za 2 ks s dopravou zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2 ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -51 %! Doprava je po celé ČR zdarma.

Gamma – akční 18 cm matrace dnes -47 % za 1999 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocitově tvrdší sendvičová matrace z kvalitních pěn v dnešní akční ceně 1999 Kč. Pratelný prošívaný potah. Poslední kusy skladem – objednávky do 13:00 expedujeme ještě dnes s dodáním 24 hodin (prac. dny)

Herkules Clima – 22 a 25cm kus pořádné tuhé matrace s technologií Airforce dnes se slevou 3664 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Matrace, která vydrží vše. Extrémně bytelná matrace z vysoce objemných pěn s nosností až 150 kg a perfektní vzdušností díky profilaci ložné plochy technologií Airforce – pro ty, co se více potí, i pro ty, co mají rádi tvrdší ležení. I když je matrace tvrdá, je stále dobře přizpůsobivá díky kvalitní studené pěně na ložných plochách. Dostupná ve dvou výškách 22 a 25 cm. Pratelný potah Bamboo s bambusovým vláknem zajistí perfektní odvod vlhkosti a hygienu lůžka. Dnes v akční ceně 5240 Kč se slevou 3664 Kč a dopravou zdarma.

Další články

Načítám