Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Elizabeth Hurley (58) je i po pokoření padesátky mimořádně atraktivní ženou, ale na společenských událostech se už delší dobu objevuje bez pánského doprovodu. Když je potřeba garde, herečka se může spolehnout na svého syna.

Z Damiana, jehož kmotry před 14 lety byli Elton John, Hugh Grant i Heath Ledger, už vyrostl mladý muž, jímž se jeho slavná maminka ráda pochlubí. Přestože jej Elizabeth porodila ve svých 36 letech, díky nestárnoucí vizáži na červeném koberci vzbuzovala podezření, že si našla mladého milence. Vzhledem k její neuvadající kráse by to nebylo žádným překvapením.

Hvězda komedie Smlouva s ďáblem si jediného potomka pořídila s producentem Stevem Bingem. Herečka se s ním však štěstí nedočkala, stejně jako s Arunem Nayarem, který byl čtyři roky jejím manželem. Elizabeth se do dalšího vztahu nehrne a Damian je jejím věrným společníkem i na dovolených.

Hurley syna ukázala na udílení britských divadelních cen, kde byli oceněni herci Ralph Fiennes a Billie Piper i tvůrci hry Harry Potter a prokleté dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám