Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden co týden předvádí to nejlepší z druhé řady Tváře, přesto si Jan Cina - k podivu mnohých fanoušků - musel na první vítězství počkat do předposledního kola show. Vynesla mu je proměna ve slavnou katalánskou pěvkyni Montserrat Caballé.

Nezabrala ani Madonna, ani OutKast, ba ani Naďa Urbánková... Až ke konci celé série jako Caballé se Honza dočkal ocenění v podobě charitativního šeku na 25 tisíc korun (peníze Honza věnoval mobilnímu hospici Ondrášek, pomáhajícímu nevyléčitelně nemocným dětem).

A víc než oprávněně, jeho vystoupení bylo výborné, a to jak vizuální stránka, maskéři se tentokrát opravdu vyznamenali, tak i ta pěvecká. Cinův výkon byl tak dojemný, že rozplakal porotu i kolegy, kteří mu aplaudovali vestoje.

Honza je zároveň jedním ze čtyř finalistů, majících vyhlídku na celkové vítězství. Těmi zbývajícími jsou Marta Jandová, David Gránský a Anna Slováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám