Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Michaelou Gemrotovou (38) jsme se mimořádně nepotkali na zkoušce muzikálu Ples upírů v divadle GoJa Music Hall, ale v hotelu na okraji Prahy, kde zpívala na akci, kde se volili nejhezčí hasiči Česka a Slovenska. A přiznala nám, že vedle upírů jsou jejími sexy idoly právě hasiči.

"K ohni kladný vztah nemám, to je poměrně drsný živel, i když si myslím, že sama mám v sobě ohně hodně. Zato k hasičům ano. Jsou moc silní a moc hezcí. Takže, než abych si doma něco úmyslně podpálila, radši přijdu zazpívat na tu soutěž a pokochám se pohledem na pódium i v zákulisí. Než jsem tady začala vystupovat, netušila jsem, že nejen mezi hasiči, ale i hasičkami mohou být takhle hezcí lidé," svěřila nám zadaná zpěvačka. To bude asi její přítel, houslista Saša, rád.

Také ona nabídla hasičům mimořádně pěkný pohled, když se vystrojila do blyštivých šatů s výstřihem. "Jistěže je to spíš kvůli hasičům než pro jejich kolegyně. A ještě kvůli kolegovi Marianu Vojtkovi, který tady taky zpívá. Už říkáme, že spolu skoro žijeme. Zkoušíme spolu Ples upírů, máme spolu kšefty, vystupujeme spolu v divadlech, chodíme spolu na večeři a na obědy o pauzách. Vídám ho víc než svého partnera," přiznala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám