Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

A je to tady! Všichni fanouškové nejpopulárnějšího seriálu současnosti Vyprávěj a milovníci neředěné nostalgie se dočkali. Už dnes večer od 20:00 budou moci sledovat první díl nové série. Tvůrci již dříve prozradili, že v nových pokračováních, které se začíná odvíjet na konci let sedmdesátých, čeká na diváky celá řada zábavných momentů, milostných peripetií a dramatických zvratů.

Super.cz vám přináší další várku fotografií. V nových dílech dostanou větší prostor některé z epizodních postav série minulé. Mezi ty patří například Jan Budař  v roli Milana Kohoutka nebo sličná Jana Bernášková v roli vypočítavé účetní Ivety. A právě osudy těchto dvou postav se v nových dílech překvapivě propletou.

Jana Bernášková exkluzivně Super.cz poodhalila osudy své postavy: „Má postava je taková liška podšitá. Myslím, že diváci budou hodně překvapení. Můžou se těšit na zajímavé zvraty a milostné trojúhelníky.“

A jak se Janě s Janem Budařem hraje? „ Máme za sebou teprve několik prvních obrazů. Moc jsem se na setkání s ním těšila. Zatím se tak pomalu oťukáváme. Ale mám velký respekt a trochu se bojím. Čeká nás totiž několik odvážných postelových scén,“ prozrazuje půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám