Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chlapecká skupina Lunetic čtyř kluků, jejichž fotografie zdobily na přelomu tisíciletí milióny dívčích pokojíčků v Čechách i na Slovensku, se vrací v plné síle. Natočila novou desku, od patnáctého října jede na turné a doufá, že se zase stane fenoménem. Pomůže jim v tom i německá verze největšího hitu Máma? Podívejte se na písničku ve videu.

"Za tři roky od doby, kdy jsme se dali zase dohromady, jsme odjeli společně osmdesát koncertů a zjistili jsme, že spolu dokážeme znovu fungovat. Navíc nás i fanoušci pořád berou. Takže buď se nám teď podaří návrat na výsluní, nebo nepodaří, ale aspoň si budeme moci říci, že jsme to zkusili," řekl člen kapely Aleš Lehký na tiskovce k turné Lunetic Tour 2011, jež proběhne v patnácti českých městech (seznam ve fotogalerii).

Kluci si dali dostaveníčko s novináři a odrostlými fanynkami v pražském Pálffyho paláci a z jejich slov bylo cítit, že na společný zpěv mají zase chuť. "Máme první autorskou desku. Doteď nám vždy něco dodal producent, ale nyní jsme se na všem podíleli sami. Deska vzniká ve Vaškově studiu," řekl zase Martin Kocián. Světová premiéra jejich nového singlu Na vlnách proběhla s mimořádným úspěchem nedávno na Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám