Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Syn Radoslava Brzobohatého (†79) Ondřej se poprvé veřejně vyjádřil ke vztahu matky Hany Gregorové (71) a jejího o 32 let mladšího partnera Ondřeje Koptíka. Zatímco pro mámu má docela pochopení, o svém jmenovci po jejím boku nemluvil moc lichotivě. Hlasujte v anketě na konci článku!

Syn Gregorové si myslí, že Koptík naivně předpokládal, že když půjde médiím na ruku, něco se zlepší. A že to se zásnubami, na které pozval redaktory jednoho deníku, zpackal. „Byl to velmi naivní přístup, kterým především ublížil mé mámě. A on to podle mě moc dobře ví a moje máma to moc dobře ví. To, co se stalo potom, byl jen hyenismus jistého redaktora Blesku. To, že k tomu oba dva poskytli dostatek materiálu, to je pravda,“ uvedl Ondřej na Frekvenci 1 a připomněl tak, jak ochotně oba o zásnubách poskytovali rozhovory, až nedávno se od všeho Hana Gregorová distancovala a dělala ze sebe prakticky oběť.

Jenže médium, které nyní její syn obviňuje, upozorňuje, že Koptíka k ničemu nikdo od nich nepřemlouval, že naopak sám druh Gregorové si vyžádal schůzku a na té jim nabídl, že jim dá sólokapra a ochotně je do všeho zapojil. Jestli jde o hyenismus, na ten redakční to opravdu nevypadá.

Trochu mírněji se už syn Gregorové vyjádřil právě o své matce. „Samota pro člověka je jeden z nejhorších stavů, který v životě může existovat. Byl jsem šťastný, že si někoho našla, někoho, s kým může trávit volné chvíle a to je obrovsky podstatný. Pak se vrací životní energie. Někdo s vámi tráví čas, vyjadřuje vám svůj obdiv. Za to jsem byl velmi rád,“ dodal synátor herečky.

Kdo podle vás způsobil skandál se zásnubami Hany Gregorové?
Pouze její mladý přítel
3,7 %
Na vině je i ona, na všem ochotně spolupracovala
94 %
Mohou za to média
2,3 %
Celkem hlasovalo 46284 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám