Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou jako jedno tělo, jedna duše, tráví spolu moře času, ale přestože to mezi nimi jiskří tak, že za nimi v závěsu všude musí jezdit hasiči, snaží se tvářit, že jde pořád jen o přátelství. Super.cz se rozhodl vyzpovídat Českou Miss Andreu Bezděkovou (29) a Miroslava Dubovického, bronzového Muže roku, k němuž se kráska měla už na soustředění pánské soutěže. Rozpaky, které jsme v nich vzbudili, snad hovoří za vše. Hlasujte v anketě na konci článku!

O tom, že ti dva spolu něco mají, se psalo už v časech, kdy ještě Andrea nebyla po rozchodu. Teď už dávno se svým bývalým není, přesto se ale zdráhá připustit, že by mezi ní a Mírou, s nímž ji pojí nejen kamarádství, ale i práce na charitě pro děti, mělo a mohlo vzniknout něco víc.

„Jsme přátelé, dobří přátelé, ale nepřeskočilo tam to, co by mělo. Zatím to tak bude. Je to atraktivní žena, vtipná, inteligentní, bláznivá, takže kdo by se za ní neotočil, že? Ale bohužel to není úplně všechno,“ řekl nám roztomile rozpačitý Míra.

Ať si povídají, co chtějí, mezi ním a Andreou je obrovská chemie. „Neštvi mě, nebo bude hádka,“ štengroval se s ní například ve chvíli, kdy myslel, že je nikdo neslyší.

Když došlo na otázku, že mají u sebe vzájemně přespávat, razantně to oba odmítli, pak ale najednou přišlo vysvětlení, že ano, ale vždy jde o nějakou velkou bandu lidí. Tak určitě!

Jestli mlží a ve skutečnosti mezi nimi už dávno vypukla láska, proč se s ní tají? Dubovický má za sebou těžký rozchod, Andrea vlastně také a navíc ji o to víc mrzí, protože rodiče jejího ex jsou nejlepšími přáteli těch jejích. Proto patrně nechce nic vytrubovat do světa.

„Že by spolu muž a žena mohli jenom kamarádit, tomu úplně nevěřím. Ale do doby, než by přišel někdo další, tak možná ano. Anebo nepřijde,“ dodal evidentně otázkami rozhozený Miroslav na křtu kalendářů Muže roku a Sestřičky roku v nemocnici Bulovka. A nechal si tak otevřená vrátka pro to, aby jednou s krásnou Andreou mohl tvořit oficiální pár.

Čiší podle vás z Andrey a Míry vzájemná láska?
Ano, nemají šanci to zakrýt
65,6 %
Ne, opravdu spolu asi nejsou
34,4 %
Celkem hlasovalo 2171 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám