Hlavní obsah
Článek

Moderátor Láďa Hruška (46) byl, jak Super.cz informoval, napadený feťákem a se zlomenou klíční kostí skončil ve špitále. Teď se prvně ukázal fanouškům, řeší, jak bude vykonávat potřebu a jeho management všem vzkazuje, že kdo si něco podobného na Ládíka dovolí, ten dopadne velmi bledě!

„Jsem fresh! Děkuju za milé vzkazy, ale nejsem žádný chudáček. Prostě v blbej čas na blbým místě. Jsou na světě větší ‚trumpoty‘. Teď hledám vychytávku, jak si počít s ortézou na WC,“ napsal na svou sociální síť. Sám celou událost nechce nijak dál rozmazávat.

Zeptali jsme se tedy aspoň jeho managementu na podrobnosti a zdá se, že feťák, který televiznímu reportéru ublížil, ještě bude hořce litovat.

„Naše agentura Láďu exkluzivně zastupuje a to se týká i odpovídajícího právního a PR servisu. Proto kdybych o celé věci věděl, určitě bych ji velmi energicky, a již identifikovanému pachateli vzkazuji, že opravdu velmi energicky, řešil na všech úrovních. Notabene, kdyby při incidentu došlo k jeho zranění. A z tohoto důvodu bych se o ní nebavil s novináři. Láďa je můj klient, sedí naproti mě, má úsměv na rtu a těší se na další natáčení svého pořadu,“ napsal nám Hruškův manažer Pavel Novotný (43).

„Nepochybujte o tom, že dostane, co si zaslouží,“ dodal.

Zdá se, že toho, kdo Láďovi ublížil, ještě bude hodně mrzet, do koho se to vlastně pustil…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám