Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by si Kateřina Votavová řekla, že když někam vyvést nejdůležitější muže svého života, tatínka a partnera, měli by se tam mít na co dívat, vzala je na finále soutěže Miss Hasička, kde se to krásnými dívkami jen hemžilo.

Oba Katčini muži navíc zasedli v porotě finálového večera, takže museli všem těm krásným hasičkám, které v průběhu večera předvedly nejen svůj ostrovtip, ale také svá krásná a vypracovaná těla, věnovat opravdu důslednou pozornost.

„Ženská by měla svému partnerovi dopřát, aby se občas podíval po jiné, ale samozřejmě jen v tom případě, kdy si je jejich vztahem naprosto jistá, a to já jsem,“ směje se Kateřina, která se svým partnerem chystá příští rok v červnu svatbu. „Takže ať se do té doby ještě podívá, protože pak bude mít konec,“ dodává jedna z nejžádanějších českých modelek a finalistka České Miss 2010 a s nadsázkou dodala, že své místo v porotě její partner Jiří Wohlmann jistě měl. „Když si vybral za svou ženu mě, tak je jasné, že má vkus,“ dobírá si budoucího manžela.

A jak je to s tatínkem? Mají prý oba tolik práce, že příležitostí, kdy se vidět, není mnoho, a tohle byla vítaná možnost. „Sice jsme neseděli u porotcovského stolu vedle sebe, takže jsme si nemohli radit, ale i tak jsme volili stejně. Prostě máme stejný vkus.“

S finalistkami Miss Hasička Kateřina strávila několik dní už před finále. Učila je totiž, jak chodit po molu, a nešetřila slovy chvály. „Člověk by řekl, že když jsou to hasičky, budou mít zemitější pohyby, ale ty holky jsou tak ladné a krásné, že by mohly modelky dělat hned zítra.“

Napadlo nás zeptat se, jestli se nebojí učit vlastně svou konkurenci. „To je fakt. Ale člověk by měl být realista. Letos mi bude třicet a je jasné, že za pár let budu muset předat štafetu mladším. Ale na to si budou muset ještě chvíli počkat, protože já pozice hned tak vyklízet nebudu,“ směje se Katka.

Reklama

Další články

Načítám