Hlavní obsah
Článek

Podle Natali Ruden je v pomyslném společenském kalendáři jen málo akcí, kde se mají ženy možnost předvést v té největší parádě. „Byla bych radši, kdyby bylo více takových příležitostí. Doslechla jsem se, že dalších pár let se nebude konat Ples v Opeře, takže mi přijde, že se ženy a muži nemají kde ukázat v plné kráse,” uvedla ukrajinská návrhářka domestikovaná v Česku, která proto uspořádala pro dvě stě lidí přehlídku v novobarokním sálu Boccaccio nádherném prostoru Boccaccio.

Módní přehlídka měla být doslova oslavou života a tak proto Ruden představila svoji novou kolekci pod názvem L'arte di vivere. Celý večer se nesl v duchu motta Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic.

Na opulentní akci jsme se ptali modelek, kdy přesně mají pocit, že žijí svůj život naplno. „Života si nejvíc užívám se svými dětmi, ale i v takové krásné chvíli, když vám lidé tleskají,” uvedla Andrea Verešová (43) těsně po akci. To Kateřinu Votavovou těší momenty, kdy naopak pracovat nemusí. „Života si užívám, když mám chvíli volna. Ideální je den, který můžu strávit s přítelem, to je pro mě radost,” svěřila se nedávno zasnoubená modelka. To Eliška Bučková (34) to má nastavené někde mezi. „Život si užívám každý den, protože jsem díky svému partnerovi našla balanc mezi prací a zábavou. To, co dělám, mi dělá radost, stejně tak jako dnešní přehlídka,” říká Eliška Bučková.

Reklama

Další články

Načítám