Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se v Čechách koná nějaká významná přehlídka spodního prádla, tak na ní nikdy nechybí Kateřina Votavová. Modelka vypadá v prádle prostě úchvatně a bez nadsázky se dá říct, že je erotickým snem spousty mužů. Pravdou ale je, že finalistka České Miss ročníku 2010 ale ve skutečnosti patří jen jednomu a brzy tomu tak bude oficiálně.

Co prožívala, když ji přítel Jiří na dovolené na Slovensku požádal o ruku? „Pro mě život změnil, vnímám to jako gesto ze strany přítele, které dokazuje, že to se mnou myslí vážně. Udělalo mi to velkou radost. Byla jsem mile překvapená,” nechala se slyšet Katka po skončení přehlídky Natali Ruden (53), kde se střídala na mole s Andreou Verešovu, Nikol Švantnerovou, Gábinou Laškovou, či Lucií Kovandovou.

Katka už jako malá holčička snila o krásné svatbě a představovala si sebe jako krásnou nevěstu. V průběhu vztahu s jejím posledním partnerem ale myšlenky na den D přirozeně zmizely. „Měli jsme tak krásný vztah, že jsem na to ani nepomyslela. Byla jsem zaskočená a moc se těším,” říká modelka, která má svatbu naplánovanou na polovinu příštího června.

V závěru rozhovoru nám Votavová prozradila, jak nejspíš budou vypadat její svatební šaty. Pokud chcete být v obraze, poslechněte si interview až do konce.

Reklama

Další články

Načítám